Cu bicicleta prin muntii Bucegi

“Am plecat la o tura cu bicicletele prin muntii Bucegi din Romania. O minunata zona pentru biciclisti disponibila pentru toti pasionatii de mountain bike. Portiunea de traseu intre Varful Omu si Bran este putin mai dificila. Mountain biking-ul in Bucegi ofera privelisti minunate si distractie cat cuprinde iar plimbatul la o altitudine de peste 2500m ofera o satisfactie nemaintalnita.
Muntii Bucegi va asteapta asa ca va doresc o plimbare cat mai placuta in aceasta tara minunata!”

Cuvintele de mai sus nu ne apartin, intr-o incercare de a face reclama tarii in care traim. Paragraful citat apartine unei persoane care ne-a vizitat tara si care a ramas uimita de locurile vazute si de oamenii intalniti.

Videoclipul ne prezinta un traseu din Muntii Bucegi (Babele – Sfinxul – Vf. Caraiman – Crucea Eroilor – Vf. Omu – Bran) parcurs de un grup de baieti de la mtbtrips.com. Pe fundal se pot auzii melodii traditionale romanesti, lucru care ne-a impresionat deoarece acesti baieti chiar s-au interesat de tot ce tine de Romania.

Cum o poza face cat 1000 de cuvinte, cu siguranta un videoclip ilustreaza mai mult decat orice descriere pe care am putea noi sa o facem, asa ca va lasam sa priviti cu ochii vostrii acest minunat traseu.

 

Share Button

Lasă un răspuns